На никой не му трябват избори, заяви той. Истината е, че

...
На никой не му трябват избори, заяви той. Истината е, че
Коментари Харесай

Кирил Петков: Разпалиха се големи страсти и емоции. Нека се успок...

На никой не му трябват избори, съобщи той.

 

" Истината е, че би трябвало да създадем крачка напред в смяната на всички тези институции, за които всички българи желаят от дълго време. Нека да творим този меморандум или просто от ГЕРБ да предложат различен текст. Но би трябвало всички да се откажем от политическото начало в регулаторите. Искаме ли да слушаме за следващия Мартин Нотариуса или Пепи Еврото? Не, не желаеме, ами тогава да създадем действителна промяна в правосъдната система, което значи всички ние да се откажем от надзор във Висшия правосъден съвет. Искаме ли да имаме служби, които да пазят, българския интерес, а не непрестанно да хващаме някакви непознати въздействия в тях? Като не желаеме всички тезци неща, дано да се успокоим, да седнем на масата и да забележим какъв е механизмът, който да подсигурява на хората тези резултати ", добави Петков. 

По думите му обществото към този момент не може да понася следващите измислени истории, които им се сервират, " хората просто желаят да видят, че техния живот се трансформира ". 

 

По повод меморандума, Петков съобщи, че те просто са показали своята позиция пред всички и чакат противоположен отговор от ГЕРБ-СДС. 

 

" Време е сътрудниците да се върнат назад на масата и да кажат кои текстове харесват, кои не, какво да се добави. На никой не му трябват избори. Аз съм подготвен когато и да е да седнем на договаряния и да излъчим екипи. Оттук нататък в случай че всички мислим за положителното на България и в действителност го мислим, в този момент е време да оберем страстите и да стартираме да си вършим работата ", добави той. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР